Παναμάς

Προορισμός: ΠΑΝΑΜΑΣ
Διάρκεια: 7 , 11 & 12 ημέρες
Αναχωρήσεις:   Καθημερινά

Ένας αιώνιος παράδεισος ανάμεσα στον Ατλαντικό και τον Ειρηνικό ωκεανό με φόντο το ατέλειωτο καλοκαίρι, ένα διάσημο παναμέζικο καπέλο για τον ήλιο και μια κούπα αρωματικού καφέ στο χέρι. Η χώρα του Παναμά βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο στον παγκόσμιο χάρτη: Πρόκειται για ένα κομμάτι γης που συνδέει και χωρίζει ταυτόχρονα 2 ωκεανούς και 2 ηπείρους. Οι μεταφορές εμπορευμάτων ανά τον κόσμο στηρίζονται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στην ύπαρξη της περίφημης διώρυγας του Παναμά, που μετρά περίπου 77 km μήκος και αναδύθηκε από τη θάλασσα με τη μορφή ισθμού 3 εκατομμύρια χρόνια πριν. Μια χώρα σύγχρονη και ζωντανή με  θεόρατους ουρανοξύστες  και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα, στοιχεία που δικαιώνουν την ονομασία “Μαϊάμι της Λατινικής Αμερικής” για την πρωτεύουσα και ομώνυμη πόλη. Την ίδια στιγμή, πολλές φυσικές ομορφιές – εξωτικά νησιά, τροπικά δάση κι αμέτρητα είδη ζώων και φυτών είναι όλα στη διάθεσή σας, να τα απολαύσετε μέσα από κάθε μορφή παρατήρησης αλλά και ενεργής δράσης: καταδύσεις, κολύμπι με θαλάσσιες χελώνες, ιστιοσανίδα, ράφτινγκ, γκολφ και ό,τι άλλο φαντάζεστε, είναι εκεί και σας προσκαλούν να λάβετε μέρος!

Προγράμματα

Διαμονή

  Πόλεις / Αξιοθέατα

  Πόλη του Παναμά: Η πιο κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της Κεντρικής Αμερικής,  είναι μια ζωντανή μητρόπολη – με τους ουρανοξύστες της –  και ταυτόχρονα μια πύλη τροπικών αποδράσεων. Πολλά ετερόκλητα στοιχεία συνυπάρχουν εδώ, προερχόμενα τόσο από την ανατολή όσο και τη δύση ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε την εμπορική σημασία της ομώνυμης διώρυγας για ολόκληρο τον κόσμο.

  Νησάκια Σαν Μπλας: 378 νησιά βρίσκονται στο ομώνυμο αρχιπέλαγος, ενταγμένα στην ευρύτερη θάλασσα της Καραϊβικής. Αυτό θα σήμαινε ότι ο τουρισμός εκεί θα ήταν μαζικός, ωστόσο η φυλή των Ιθαγενών, γνωστοί ως Kuna ή Guna, προστατεύουν την περιοχή, τη διατηρούν καθαρή ενώ υποδέχονται τους επισκέπτες, που διαμένουν σε καταλύματα απολύτως εναρμονισμένα με τη φύση.

  Συνδυαστικά Προγράμματα

  Τιμοκατάλογος

  Προσφορές