ΠΡOΦΙΛ

Tο ταξιδιωτικό γραφείο Travel Latino εξειδικεύεται σε προορισμούς στην Κεντρική και Λατινική Αμερική ενώ διατηρεί δικό του υποκατάστημα, αναγνωρισμένο από το Κουβανικό κράτος και με μόνιμο ελληνόφωνο προσωπικό, στην Αβάνα. Από το 1999 προσφέρει τις υπηρεσίες του σε χιλιάδες Έλληνες ταξιδιώτες, που επισκέπτονται την πανέμορφη αυτή χώρα.

Από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς είναι η Κούβα, ο Άγιος Δομίνικος, η Αργεντινή, το Μεξικό, η Κόστα Ρίκα, η Βραζιλία, το Περού αλλά και πολλές άλλες χώρες, τις οποίες κανείς μπορεί να επισκεφθεί και συνδυαστικά.

Ο κύριος όγκος των ταξιδιωτικών μας πακέτων εστιάζεται στην Κούβα. Αναλαμβάνουμε ταξίδια για όλες τις κατηγορίες ταξιδιωτών (leisure & incentive groups/individuals, business travelers), που τους προσεγγίζουμε μέσω γνωστών μεγάλων ταξιδιωτικών οργανισμών (Tour Operators).
Οι προσφερόμενες υπηρεσίες μας καλύπτουν: Ξενοδοχεία, μεταφορές, εκδρομές, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, συνδυαστικά ταξίδια.
Η μακροχρόνια παρουσία μας στον τουριστικό χώρο (γνώση και εμπειρία), οι άρτια εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας (πράκτορες, ξεναγοί, προσωπικό) και οι ελληνόφωνες υπηρεσίες που σας προσφέρουμε αλλά κυρίως η αγάπη και υπευθυνότητα, που διακρίνει τη δουλειά μας, είναι η εγγύηση του αξέχαστου, πετυχημένου και μοναδικού ταξιδιού που θα πραγματοποιήσετε μαζί μας.