ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΣΑΝΤΙΑΓΟ

Back to the tour

Πληροφορίες για τις εκδρομές εδωΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΣΑΝΤΙΑΓΟ

Αναλυτικά οι περιγραφές:

Santiago City Tour

Pick up από το ξενοδοχείο νωρίς το πρωί. Άφιξη στην πόλη του Σαντιάγο, όπου και θα ξεκινήσει η περιήγησή μας στους κεντρικούς της δρόμους και τα αξιοθέατά της. Αρχικά θα πραγματοποιηθεί στάση στη Loma de San Juan, περιοχή που σχετίζεται με τον αμερικανό πρόεδρο Ρουσβελτ και μια ένδοξη μάχη ενάντια στους Ισπανούς (1η Ιουλίου 1898) ενώ η ξενάγησή μας θα συνεχιστεί στις γειτονιές της πόλης του Santiago. Ακολουθούν η Πλατεία της Επανάστασης, το περίφημο Moncada Barracks του Σαντιάγκο, ένα κτήριο art-deco που ολοκληρώθηκε το 1938 και πήρε το όνομά του από τον στρατηγό Guillermón Moncada, ήρωα του πολέμου της ανεξαρτησίας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το κοιμητήριο της Αγίας Ιφιγένειας καθώς και το Κάστρο Morro. Σειρά έχει το μπαρ Ron Caney και μετά ελεύθερος χρόνος στο Πάρκο Céspedes, γνωστό για τη ρομαντική ατμόσφαιρα που αποπνέει – περιτριγυρισμένο από την αποικιακή αρχιτεκτονική – είναι ένα θέαμα υπέροχο τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα. Εκεί θα δείτε τη χάλκινη προτομή του Carlos Manuel de Céspedes, ο οποίος ξεκίνησε τον αγώνα για την ανεξαρτησία της Κούβας το 1868. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Santiago Especial

Pick up από το ξενοδοχείο νωρίς το πρωί. Άφιξη στην πόλη του Σαντιάγο, όπου και θα ξεκινήσει η περιήγησή μας στους κεντρικούς της δρόμους και τα αξιοθέατά της. Αρχικά θα πραγματοποιηθεί στάση στη Loma de San Juan, περιοχή που σχετίζεται με τον αμερικανό πρόεδρο Ρουσβελτ και μια ένδοξη μάχη ενάντια στους Ισπανούς (1η Ιουλίου 1898) ενώ η ξενάγησή μας θα συνεχιστεί στις γειτονιές της πόλης του Santiago. Ακολουθούν η Πλατεία της Επανάστασης, το περίφημο Moncada Barracks του Σαντιάγκο, ένα κτήριο art-deco που ολοκληρώθηκε το 1938 και πήρε το όνομά του από τον στρατηγό Guillermón Moncada, ήρωα του πολέμου της ανεξαρτησίας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το κοιμητήριο της Αγίας Ιφιγένειας καθώς και το Κάστρο Morro. Μεταφορά στη μαρίνα της πόλης για να επισκεφθούμε με πλοιαράκι το χαριτωμένο, μικρό νησί Cayo Granma, γεμάτο με σπίτια στηριγμένα σε ξύλινους πασσάλους. Εκεί θα απολαύσουμε και το μεσημεριανό μας γεύμα. Επιστροφή στην πόλη του Σαντιάγο και ελεύθερος χρόνος. Αργότερα επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Baracoa Overnight

Πρώτη Μέρα: Pick up από το ξενοδοχείο νωρίς το πρωί με κατεύθυνση την πόλη Baracoa, την πρώτη πόλη που ιδρύθηκε στην Κούβα από τους Ισπανούς. Πρόκειται κυριολεκτικά για ένα παράδεισο που αποθεώνει την τοπική χλωρίδα. Ακολουθεί ξενάγηση που περιλαμβάνει επίσκεψη στο μουσείο – κάστρο Fuerte Matachin και βόλτα στους κεντρικούς δρόμους ώστε να αποκτήσουμε μια πανοραμική ιδέα της πόλης με τα αξιοθέατα και τον κόλπο της. Στη συνέχεια θα γευματίσουμε σε τοπικό εστιατόριο. Ελεύθερο απόγευμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο για το βραδινό δείπνο.
Δεύτερη Μέρα: Πρωινό και αναχώρηση για τη Finca Duaba : ένα καταπράσινο αγρόκτημα που περιβάλλεται από πλούσια τροπικά φυτά και περιλαμβάνει μικρές φυτείες κακάο . Εκεί θα ακούσουμε χρήσιμες πληροφορίες για την ιστορία και τα χαρακτηριστικά της σοκολάτας ενώ θα μας δοθεί η ευκαιρία της γευστικής δοκιμής. Θα ακολουθήσει μια βόλτα με βάρκα μέσα από τον μεγαλύτερο ποταμό της Κούβας και στο τέλος φαγητό στο Rancho Toa μαζί με ποτό. Επιστροφή στο Santiago.