Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Κόστα Ρίκα

Back to the tour

Το πρόγραμμα εδώ: Οι ομορφιές της Κόστα Ρίκα

1η μέρα: Αθήνα – Σαν Χοσέ

Αναχώρηση από το διεθνή αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος με προορισμό το Σαν Χοσέ μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη στο αεροδρόμιο Χουάν Σανταμαρία και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια.

2η μέρα: Σαν Χοσέ – Ηφαίστειο Αρενάλ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση νωρίς το πρωί και μεταφορά οδικώς στην περιοχή La Fortuna για να θαυμάσουμε το Ηφαίστειο Αρενάλ. Στη διαδρομή θα σταματήσουμε στο Sarchi την πιο γνωστή στη χώρα πόλη για τα σουβενίρ και τις χειροτεχνίες τους. Προχωρώντας θα συναντήσουμε φυτείες τροπικών ειδών και διακοσμητικών φυτών. Μεσημεριανό σε εστιατόριο με μοναδική θέα του ηφαιστείου Αρενάλ. Μετά το μεσημεριανό θα επισκεφτούμε τη λίμνη Αρενάλ και το απόγευμα θα χαλαρώσουμε στις πιο ξακουστές θερμαντικές πηγές της χώρας, στο Ταμπακόν.  Οι πηγές του αποτελούνται κατά 97% από βρόχινο νερό και κατά 3% από μάγμα. Το φυσικό αυτό spa έχει από τις καλύτερες και πιο αγνές ιαματικές πηγές νερού στον κόσμο, οι οποίες αναβλύζουν χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση από το Ηφαίστειο Αρενάλ. Υπάρχουν 5 διαφορετικές πηγές με θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 25-50 βαθμούς Κελσίου. Μετά το χαλαρωτική αυτή εμπειρία, μεταφορά, τακτοποίηση και δείπνο στο ξενοδοχείο.

3η μέρα: Αρενάλ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια κάνουμε ένα tour – sky walk – διάρκειας περίπου 3 ωρών με οδηγό που θα μας εξηγήσει την πολυπλοκότητα του οικοσυστήματος των rainforest. Η βόλτα γίνεται μέσα από μονοπάτια 3 περίπου χλμ. όπου μας δίνεται η  ευκαιρία να απολαύσουμε και 3 καταρράκτες ύψους 30 μέτρων! Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερη μέρα.

4η μέρα: Αρενάλ – Μανουέλ Αντόνιο

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση με λεωφορείο προς την πλευρά του Ειρηνικού, με τις πανέμορφες παραλίες. Εκεί βρίσκεται και το ομώνυμο πάρκο με τα διάφορα είδη πιθήκων και πεταλούδων. Το Μανουέλ Αντόνιο είναι δημοφιλές τόσο για τις γαλαζοπράσινες παραλίες του όσο και για τα rainforest.  Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο σας.

5η μέρα: Μανουέλ Αντονιο

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερη ημέρα  για μια βόλτα στην γύρω περιοχή. Επίσκεψη στο ομώνυμο Πάρκο για να κάνετε ένα tour 2 1/2 ωρών και να δείτε από κοντά όλα τα σπάνια είδη που φιλοξενεί. Μεσημεριανό όπου επιλέξετε και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

6η μέρα: Μανουέλ Αντόνιο – Σαν Χοσέ

Πρωινό στο ξενοδοχείο, ελεύθερη ημέρα μέχρι το απόγευμα οπότε και θα αναχωρήσουμε  για το Σαν Χοσέ. Άφιξη στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

7η μέρα: Σαν Χοσέ

Πρωινό  και μεταφορά στο αεροδρόμιο Χουάν Σάντα Μαρία για τη να πάρουμε την πτήση  της επιστροφής. Για λόγους ασφαλείας, η προσέλευση στο αεροδρόμιο πρέπει να γίνει 3 ώρες πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση της πτήσης.

8η μέρα: Άφιξη στην Αθήνα

Άφιξη σε ενδιάμεσο ευρωπαϊκό σταθμό και στη συνέχεια στην Αθήνα.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ:
 • Αεροπορικά εισιτήρια με φόρους
 • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Presidente στο Σαν Χοσέ
 • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Arenal Springs στο Αρενάλ
 • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο El Parador στο Μανουέλ Αντόνιο
 • Πρωινά καθημερινά και γεύματα σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Φόροι ξενοδοχείων
 • Όλες οι μεταφορές & οι ξεναγήσεις του προγράμματος
 • ίσοδος στα θερμά λουτρά του Ταμπακόν & στο Εθνικό Πάρκο Μανουέλ Αντόνιο
 • Sky walk tour
ΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ:
 • Όλα τα γεύματα και ποτά που δεν αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Προαιρετικές εκδρομές & δραστηριότητες
 • Φόρος εξόδου της Κόστα Ρίκα, ο οποίος αντιστοιχεί σε 29 USD κατ’ άτομο και πληρώνεται επιτόπου στο αεροδρόμιο του Σαν Χοσέ αφού εκδοθούν οι κάρτες επιβίβασης της πτήσης επιστροφής. Θυμηθείτε να κρατήσετε τα 29 USD!
 • Προσωπικά έξοδα
 • Φιλοδωρήματα για τους τοπικούς οδηγούς και ξεναγούς

Η σειρά των εκδρομών και των επισκέψεων μπορεί να αλλάξει λόγω απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών ή ακόμα και για την καλύτερη ροή του προγράμματος.
Απαραίτητο διαβατήριο με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα εξόδου από τη χώρα.