Βολιβία

Μια άγρια – γεωμορφολογικά – χώρα, γεμάτη υψίπεδα, με χαρακτηριστικές ‘πινελιές’ από την οροσειρά των  Άνδεων αλλά και τη ζούγκλα του Αμαζονίου, η Βολιβία δεν βρέχεται από θάλασσα, είναι αραιοκατοικημένη και φιλοξενεί την πρωτεύουσα Λα Παζ, την ψηλότερη του κόσμου (ως προς τη στάθμη της θάλασσας). Οι άνθρωποί της, γηγενείς στην πλειοψηφία τους, ζουν φτωχικά αλλά είναι πάντα πρόθυμοι να γιορτάσουν, να παρελάσουν, να αναδείξουν με κάθε τρόπο τις παραδοσιακές τους αξίες. Κοντά τους θα γευτείτε σοκολάτα, καφέ, κινόα. Θα σας δοθεί ακόμη η ευκαιρία να δείτε εντυπωσιακές λίμνες, με γνωστότερη την Τιτικάκα, να βρεθείτε στην Έρημο του Αλατιού (Salar de Uyuni), να ανακαλύψετε σπήλαια με εντυπωσιακές νυχτερίδες και φίδια ενώ νέα είδη πουλιών και πεταλούδων παρατηρούνται συνεχώς από τους επιστήμονες και είναι στη διάθεσή σας να τα γνωρίσετε. Και φυσικά πίσω απ’ όλα αυτά βρίσκεται η βαριά κληρονομιά των Ίνκας.

Προγράμματα

Διαμονή

  Πόλεις / Αξιοθέατα

  Λα Παζ: Μια σύγχρονη και πυκνοκατοικημένη πόλη κάτω από την σκιά των Άνδεων αλλά και η διοικητική πρωτεύουσα της χώρας. Ο καλύτερος τρόπος να την δείτε πανοραμικά είναι από το τελεφερίκ, μήκους 10 περίπου km, το οποίο συνδέει το κέντρο της πόλης με τον παραλίμνιο οικισμό του El Alto. Η πόλη είναι ένα έντονο μίγμα από παράδοσεις αιώνων μαζί με φρενήρεις ρυθμούς αστικού τοπίου, κάτι που δεν συνηθίζεται εύκολα.
   

  Σούκρε: Η συνταγματική πρωτεύουσα της χώρας και μια από τις ομορφότερες πόλεις στη Λατινική Αμερική. Χαρακτηρισμένη ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς είναι γεμάτη από ομορφα, ιστορικά κτήρια, με χαρακτηριστικό το μοναστήρι της Recoleta, όμορφες τοπικές αγορές και πλατείες. Στην ευρύτερη περιοχή θα δείτε και τον κρατήρα Maragua.

  Συνδυαστικά Προγράμματα

  Τιμοκατάλογος

  Προσφορές